„Fandíme sportu“ - pořiď si Prittele

05.03.2012 16:45

Tak a je to tu zas! Letos bude reprezentovat naši školu pouze naše třída. A co budeme tvořit? Pro letošní ročník pořadatelé vybrali téma „Fandíme sportu“

A protože mi konečně došel e-mail s přihlašovacími údaji, abych o nás něco napsala na web soutěže a zapsala nás tak mezi soutěžní týmy, a protože už nám do školy dorazil i balík s lepidly - je nejvyšší čas začít přemýšlet o tom, jak a jakou postavičku sportovce vytvoříme. Nápady můžete psát třeba i do Knihy návštěv. Hotovo musíme mít do 30. dubna!

Stránky soutěže: 

www.prittel.cz - najdeš tam o co se hraje, všechny soutěžní týmy, pravidla a pár dalších informací.

Tady najdeš text a pár fotek našeho týmu: https://www.prittel.cz/tym.php?id=26

"Výcuc" z pravidel soutěže:

  • Postava musí být vyrobena za pomocí lepidel Pritt a papíru.
  • Úkolem soutěžních týmů je ztvárnit lepidlo – tyčinku Pritt jako kamaráda sportovce. Konkrétní sport je ponechán na volbě dětí.  Možností je spousta. Děti dokonce mohou doplnit vše fandícími věcmi – např. papírovými fandícími čepicemi pro celý tým, nebo fandícími ručičkami či šálami. Jen je třeba dodržet, aby i tyto doplňky byly lepeny převážně z papíru a lepidly Pritt.
  • Velikost postavy je závazná tzn., že postava musí mít minimálně výšku či délku 1,5 m a maximálně 2 m. Ostatní rozměry nejsou omezeny.
  • Postava musí být stabilní a musí se dát převážet (autem i na delší vzdálenosti).
  • celá pravidla najdete ZDE

—————

Zpět