Exkurze do Prahy - informace

09.05.2012 10:33

 

Poslední termín k zaplacení 500 Kč zálohy je tento pátek (11.5.). Kdo nebude mít zaplaceno, nepojede. Termín už byl minulý pátek. 

V úterý 15. 5. 2012 bude sraz 6.25 na mostě II. odboje (naproti autoškole Mazal). Jedeme linkovým autobusem do Malých Svatoňovic, odjezd autobusu je 6.39 - na nikoho se nemůže čekat!

Vzhledem k dost náročnému programu v Praze se  vrátíme do Malých Svatoňovic ve 21.00 a do Úpice ve 21. 16 opět na most II. odboje.

Děti budeme předávat pouze rodičům, nepustíme je domů samotné. V případě, že by měl vlak zpoždění a v Malých Svatoňovicích by nám ujel autobus, Vás prosíme o „pohotovost“, abyste si pro děti do Malých Svatoňovic dojeli autem (samozřejmě není třeba, aby pro jedno dítě jelo jedno auto).

S sebou: pohodlnou obuv, vhodné oblečení (podle aktuálního počasí), pokrývku hlavy, svačinu a pití na celý den, kapesné (děti budou mít možnost si koupit nějaké občerstvení - Mc Donald´s). Pokud mají, mohou si děti vzít mobilní telefon pro případ, že by se v Praze ztratily i pro oznámení příjezdu. Za případné ztráty ale neručíme. 

 

Zde je dokument, který ode mne děti dnes obdržely a jehož spodní část mi mají odevzdat: Exkurze Praha.doc (22,5 kB)

 

—————

Zpět